Jääkaappiin oli jäänyt philadephia tuorejuustoa muutama pkt. Viimeinen käyttöpäivä läheni, joten oli pakkotehdä kakkua...

Suklaana käytin Daim levyä.

1894253.jpg

Kakkupohja:

  • 5dl murskattuja digestive keksejä
  • 2 rkl kaakaojauhetta (tummaa)
  • 1 rkl sokeria
  • 125g sulatettua voita

Täyte:

  • 800g sulatejuustoa...kyllä määrä on oikein :D ;)
  • 2 1/2 dl sokeria
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 2 tl vanilijasokeria
  • 1/2tl suolaa
  • 5 munaa
  • 3dl tummaa suklaata rouhittuna tai oman mielen mukaan, minä laitoin daim suklaata ja enempikuin ohjeessa.
  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita keksinmurut, kaakaojauhe ja sokeri kulhossa. Kaada mukaan voisula ja sekoita hyvin. Painele seos hyvin irtoreunaisen vuoan (noin24cm) pohjalle ja reunoille.Laita kylmään jäähtymään.
  3. Valmista täyte. Vatkaa tuorejuusto, sokeri, 2 rkl vehnäjauhoja, vanilijasokeri ja suola kulhossa tasaiseksi seokseksi. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.
  4. Sekoita loput jauhoista suklaarouheeseen ja sekoita rouhe täytteeseen.
  5. Kaada täyte vuokaan ja paista kakkua noin1h 15 min. tai kunnes täyte on kiinteytynyt.
  6. Jäähdytä kakku ja pidä sitä kylmässä vähintään 4h ennen tarjoamista.
  7. Minä koristelin päällisen sivelemällä sulaa suklaata.