- 125g tummaa tai oikein mustaa dark suklaata
- 50g voita
- 12 suklaakuorrutteista appelsiinileivoskeksiä
- 150g hasselpähkinärouhetta
- 2dl keltaisia rusinoita (minä en löytänyt, laitoin sukaatteja tilalle)
- 1 rkl tomusokeria valmiisiin makkaroihin päällysteeksi
- (Halutessasi muutama ruokalusikallinen Konjakkia tai amarettoa) minä en laittanut
- Ohjeesta tulee parisenkymmentä makkaraa, minä tein silti vain 5 isoa.
- Sulata suklaa ja voi vesihauteessa.
- Kuutioi keksit ja sekoita ne muiden aineiden kanssa voi-suklaaseokseen.
- Laita seos hetkeksi jääkaappiin kovettumaan.
- Muotoile kohmeisesta seoksesta tuorekelmun avulla makkaroita.
- Kääri jokainen makkara kelmuun ja anna kovettua jääkaapissa muutamia tunteja.
- Kierittele makkarat tomusokerissa ennen tarjoilua.
Tarjoile kahvin tai punaviinin kanssa. Voit myös puraista palan sellaisenaan ;)
Pakko todeta että melkoisen epäilyttäviltä näyttivät ennen tomusokeripäällystettä... Hyvää kuitenkin oli.