1415721.jpg

  • 175g  voita
  • 300g sokeria
  • 1 muna
  • 350g jauhoja
  • 25g tummaa suklaata
  • 1 sitruunan raastettu kuori tai loraus sitruunamehua

Valmiit taikinat kannattaa laittaa hetkeksi jääkaappiin, jotta helpompi kaulita. Muista myös kaulita hyvin jauhoitetulla alustalla. Kahden leivinpaperin väliin asetettua taikinaa on helpompi kaulita ;)

  1. Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi seokseksi
  2. Lisää vähitellen muna sekaan,vatkaa
  3. Siivilöi jauhot seokseen
  4. Siirrä puolet taikinasta toiseen kulhoon ja vatkaa sulatettu suklaa siihen kunnes tasainen seos.
  5. Sekoita struuna aines toiseen taikinaan
  6. Kaulitse taikinat saman kokoisiksi levyiksi
  7. Aseta taikinat päällekkäin, sitruunainen alle ja suklainen päälle.
  8. Kääri leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi ja pane jääkaappiin kiinteytymään.
  9. Leikkaa taikinapötköstä noin 40 palaa ja asettele ne uuninpelleille. Noin 200 astetta 10-12 min tai kunnes kullanruskeita/kypsiä. Anna jäähtyä.