- 175g voita
- 300g sokeria
- 1 muna
- 350g jauhoja
- 25g tummaa suklaata
- 1 sitruunan raastettu kuori tai loraus sitruunamehua
Valmiit taikinat kannattaa laittaa hetkeksi jääkaappiin, jotta helpompi kaulita. Muista myös kaulita hyvin jauhoitetulla alustalla. Kahden leivinpaperin väliin asetettua taikinaa on helpompi kaulita ;)
- Vatkaa voi ja sokeri kuohkeaksi seokseksi
- Lisää vähitellen muna sekaan,vatkaa
- Siivilöi jauhot seokseen
- Siirrä puolet taikinasta toiseen kulhoon ja vatkaa sulatettu suklaa siihen kunnes tasainen seos.
- Sekoita struuna aines toiseen taikinaan
- Kaulitse taikinat saman kokoisiksi levyiksi
- Aseta taikinat päällekkäin, sitruunainen alle ja suklainen päälle.
- Kääri leivinpaperin avulla tiukaksi rullaksi ja pane jääkaappiin kiinteytymään.
- Leikkaa taikinapötköstä noin 40 palaa ja asettele ne uuninpelleille. Noin 200 astetta 10-12 min tai kunnes kullanruskeita/kypsiä. Anna jäähtyä.