Maissimuffarit kannattaa tarjoilla vaahdotetun hunajavoin kanssa. Eli hunajaa ja voita vatkaten.
-
5 dl maissijauhoja tai polentaa
-
2 1/2 dl vehnäjauhoja
-
2 1/4 dl sokeria
-
ripaus suolaa
-
1 rkl leivinjauhetta
-
200g voita
-
1 muna
-
3 dl maitoa
-
1 tl vanilijasokeria
-
Kuumenna uuni 175 asteeseen
-
Sekoita maissijauhot, vehnäjauhot,sokeri, suola ja leivinjauhe kulhossa.
-
Lisää voi sekaan ja tee seoksesta murumainen
-
Vatkaa muna toisessa kulhossa. Sekoita maito ja vanilijasokeri munien joukkoon ja lisääseos varovasti muruseokseen.
-
Täytä muffarivuoat taikinalla kahdelta kolmannekseltaan.
-
Paista 20-25 min tai kunnes ovat saaneet kullankeltaista väriä
-
Jäähdytä ennen kuin irroitat vuoasta, muutoin voivat halkeilla.
Mielestäni olivat aika hyviä hunajavoilla. Pelkästään olisivat minun makuuni kuivahkoita ;) Aamukahvin tai kaakaon kanssa nams!
Resepti amerikan herkut kirjasta taas. Hyvä kirja nimittäin.
Sain taas sotkettua taikinaa rumasti vuokien reunaankin... :D