1629755.jpg

Maissimuffarit kannattaa tarjoilla vaahdotetun hunajavoin kanssa. Eli hunajaa ja voita vatkaten.

  • 5 dl maissijauhoja tai polentaa
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 2 1/4 dl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 200g voita
  • 1 muna
  • 3 dl maitoa
  • 1 tl vanilijasokeria
  1. Kuumenna uuni 175 asteeseen
  2. Sekoita maissijauhot, vehnäjauhot,sokeri, suola ja leivinjauhe kulhossa.
  3. Lisää voi sekaan ja tee seoksesta murumainen
  4. Vatkaa muna toisessa kulhossa. Sekoita maito ja vanilijasokeri munien joukkoon ja lisääseos varovasti muruseokseen.
  5. Täytä muffarivuoat taikinalla kahdelta kolmannekseltaan.
  6. Paista 20-25 min tai kunnes ovat saaneet kullankeltaista väriä
  7. Jäähdytä ennen kuin irroitat vuoasta, muutoin voivat halkeilla.

Mielestäni olivat aika hyviä hunajavoilla. Pelkästään olisivat minun makuuni kuivahkoita ;) Aamukahvin tai kaakaon kanssa nams!

Resepti amerikan herkut kirjasta taas. Hyvä kirja nimittäin.

Sain taas sotkettua taikinaa rumasti vuokien reunaankin... :D